Eliminarea din proiectul legilor educației a obligației de a promova „diversitatea” identitară și „orientarea sexuală” în școală este o prioritate națională

Ne-am alăturat poziției exprimate de Oficiul Creștin pentru Drepturi și Libertăți (O.C.D.L.) cu privire la unele aspecte din proiectul noii legi a educației. Ne pronunțăm contra obligației, impuse profesorilor de proiectul legii educației, de a preda la clasă așa-zisa „diversitate sexuală”, cu referire implicită la conceptul de „orientare sexuală”. În fapt este o formă de îndoctrinare ideologică a copiilor, care încalcă într-un mod flagrant convingerile morale, religioase și filozofice ale unei majorități covârșitoare de cetățeni.

Deși nu privește în mod exclusiv copiii cu deficiențe de auz, subliniem că promovarea „diversității” și a „orientării” sexuale îi privește ȘI pe ei în egală măsură. Ba poate mai mult decât pe alții, întrucât elevii cu deficiențe sunt adesea vizați și folosiți ca paravan pentru promovarea unor comportamente și opțiuni de viață promiscue, imorale, sub aparenta promovare a toleranței și înțelegerii față de alteritate în general.

Poziția publică formulată de O.C.D.L., adoptată și transmisă decidenților politici și guvernamentali poate fi citită aici pe pagina web a O.C.D.L., sau aici în format pdf.

Categories: BLOG

0 Comments

Spune ceva...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.