Grație posibilității pe care purtătorii de implant cohlear din România o au de a înlocui, cu finanțare din partea Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, procesorul de sunet la fiecare 7 ani, am solicitat pentru fiica mea un dispozitiv nou.

Coincidență, cererea este aproape simultană cu disponibilitatea publică a celui mai recent procesor fabricat de Cochlear, Nucleus 8.

Suntem o familie care a asistat (activ!) la evoluția dispozitivelor implantabile încă de la generația Nucleus 5, din 2009. Nu avem nicio îndoială asupra calității, fidelității și viabilității dispozitivului, pe care îl așteptăm cu mare interes. Dar până ce-l vom putea proba și recenza noi, reproducem câteva rânduri și o fotografie dintr-o campanie publicitară a firmei producătoare (B.S.)

Mai mic, mai capabil, mai bine conectat – Cochlear Nucleus 8

Indiferent în ce stadiu al vieții vă aflați – că abia ați început școala sau tocmai vă întemeiați o familie; dacă sunteți activ sau vă gândiți la pensie; dacă vă mutați sau călătoriți – procesorul de sunet ar trebui să vă ajute să auziți în condiții optime.

De aceea suntem încântați să prezentăm procesorul de sunet CochlearTM Nucleus® 8. Mai mic, mai inteligent și mai bine conectat, Nucleus® 8 deschide o lume de noi posibilități.

Mai mic decât dispozitivul pe care îl porți acum
Cel mai mic și mai ușor procesor de sunet din lume, Nucleus 8 este proiectat pentru a oferi confort sporit față de dispozitivul dvs. actual.

Tehnologie auditivă și mai inteligentă
SmartSound iQ 2 îmbunătățit cu tehnologia SCAN 2 detectează schimbările din mediul de ascultare și se ajustează automat pentru a oferi un sunet mai clar.
Când doriți să vă concentrați pe conversația față în față, funcția ForwardFocus îmbunătățită reduce suplimentar puternic zgomotul de fundal care distrage atenția.

Mai bine conectat
Experimentați beneficiile probate ale streamingului audio direct către procesorul de sunet. Streeamingul pe dispozitivele Apple și Android sunt doar începutul: Nucleus 8 vă va facilita acum streaming-ul de pe mai multe dispozitive dotate cu Bluetooth LE Audio. Vă veți putea conecta în aeroporturi, centre de conferințe, teatre și mai multe locuri publice care acceptă tehnologia Bluetooth Auracast.

Mai multe detalii
Pentru mai multe detalii despre Nucleus 8, consultați-vă medicul curant sau vizitația pagina web www.cochlear.com/nucleus8.

Foto: Cochlear.com

NOTĂ: Darul Sunetului este o organizație de pacienți și nu reprezintă în niciun fel interesele producătorilor sau comercianților de soluții auditive.

Categories: BLOG

Bogdan Stanciu

Președintele Asociației „Darul Sunetului”. Vechi luptător în arena civică. Tatăl Sofiei, o fată surdă congenital și purtătoare de implant cohlear. Pompier de serviciu, la nevoie.

0 Comments

Spune ceva...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.