Ce-ai spus?!

Dacă cuvinte precum cohlee și neurosenzorial nu fac parte din limbajul tău zilnic, nu ești singur. Cantitatea de vocabular medical din jurul auzului vă poate da dureri de cap. Adăugați la asta că aveți o pierdere de auz și nu sunteți sigur ce a spus audiologul dumneavoastră: bilateral, binaural sau bimodal?!

Există atât de mulți termeni specializați folosiți cu referire la pierderea de auz și la tehnologia auditivă, încât e ușor să fii confuz.

Blogul afiliat website-ului producătorului american de implanturi cohleare Advanced Bionics, CONNECTIONS, găzduiește un articol (în limba engleză) care va ajuta la clarificarea unora dintre acești termeni și te va ajuta să găsești soluția potrivită pentru pierderea de auz de care suferi tu sau copilul tău. Așa că, data viitoare când discuți cu specialiștii, te vei simți mai în largul tău…

Vizitați în mod regulat blogul AB. Există tot felul de povești impresionante pe care experții, pacienții sau familiile acestora le împărtășesc despre călătoria lor pe drumul reabilitării auzului – și alte articole utile despre surditate auzului și tehnologia care ne ajută pe toți să o depășim pe aceasta.

NB: Darul Sunetului este o organizație de pacienți, nepartizană în ce privește producătorii sau distribuitorii de soluții auditive. Aceste articole nu sunt remunerate și nu constituie reclamă.

Categories: BLOG

0 Comments

Spune ceva...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.