Am purtat ieri o conversație (la telefon, deocamdată) cu Andrei Stan, director la EVOELYST, care dorește să angajeze pentru firmă personal din rândul comunității hipoacuzicilor, pe care să îl specializeze pe cheltuiala lor. Mi-a povestit despre experiențele de până acum în căutarea unor oameni care să aibă și dorința de a munci, nu doar de „a face bani” – ceea ce se dovedește uneori dificil chiar și atunci când nu ești tocmai favorizat de soartă – iar noi, câte ceva despre falia apărută în această comunitate odată cu implantul cohlear…

Fiecare cu problemele sale!

Oricum, EVOELYST (www.evoelyst.ro) pare cu totul altceva decât sunt celelalte firme de curățenie. E suficient să arunci un ochi pe website-ul lor ca să îți dai seama de asta; în plus, am aflat că EVOELYST este unul din start-up-urile care au beneficiat de facilitățile oferite de AIPPIMM, primind anul trecut o finanțare de 188.000 lei.

Mai mult, sunt sigur că Andrei și colegii săi nu țintesc deficienți de auz doar pentru că au parte de unele reduceri de impozite, care de altfel sunt destul de anemice, ci ca pe un gest de omenie și sprijin care poate contribui la eradicarea noțiunii cvasi-permanentizate de „victimă” a persoanelor dizabile.

Asta, cu condiția să dorească și ele!

Iată anunțul:

Firma SC EVOELYST SRL angajează persoane cu deficiență de auz pentru prestări servicii de curățenie.

Program de lucru: în funcție de repartizarea lunară și negocierea salarială.

Cerințe: seriozitate, entuziasm, spirit de echipă.

Firma oferă:
-instruire pentru folosirea utilajelor;
-training în domeniul curățeniei.

Detalii la nr. de telefon
0731233032 -Stan Andrei
0749614687 -Codru Adrian

Va multumesc anticipt.
Cu stima,
Stan Andrei
EVOELYST

Categories: BLOG

0 Comments

Spune ceva...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.