După nenumărate căciuleli și lăcrămații, mai insistente din partea unora pentru care veniturile din 2% chiar fac diferența, ministerul Finanțelor s-a îndurat ca anul acesta să permită, totuși, depunerea Declarațiilor 230 prin aceeași metodă ca și până acum. Adică de către contribuabil prin poștă sau direct, ori de către reprezentantul entității beneficiare, pe bază de borderou.

Deci încă mai puteți trimite către noi cei 2% pentru anul 2017, dacă doriți.

E o veste foarte bună pentru diferitele asociații provinciale care oferă intervenție timpurie, recuperare și reabilitare pentru diverse boli etc. Cum ar fi colegii de la „Ascultă Viața” care au sute de membri și care colectau prin aceștia și rudele sau prietenii lor o felie consistentă din bugetul anual.

Dar de la anul ni se taie macaroana, am fost anunțați, căci urmează să se generalizeze sistemul de depunere online și deci totul va fi mai simplu iar contribuabilii nu vor mai avea nicio scuză – în plus, se vor reduce și fraudele. Știm că acestea există, de ani de zile știm, dar este inadmisibil să pedepsești pe toți din cauza unora…


0 Comments

Spune ceva...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.