Luiza Zan, una dintre vocile de excepție ale jazzului românesc, revine pe scena Godot alături de Mircea Mutulescu (voce), Albert Tajti (pian) și Daniel Dumitrana (contrabas). Sâmbătă, 24 noiembrie, la ora 22:00, cei patru se reunesc într-un concert cu scop caritabil, în colaborare cu Asociația ”Darul Sunetului”.

Luiza Zan a fost desemnată ”muzicianul anului” în cadrul ultimei ediții a Galei Premiilor de Jazz. Cu un palmares de concerte și evenimente artistice copleșitor, artista s-a avântat de curând în zona teatrului, semnând muzica ultimului spectacol al lui Radu Afrim, ”Năpasta”. Sâmbătă, 24 noiembrie, Luiza se înfățișează din nou publicului pe scena Godot, cu un bagaj de melodii emoționante, profunde, cântate in limbi exotice. Va concerta alături de “muzicieni vii” – cum îi place cântăreței să-i numească – iar surprizele se vor tine lanț.

Concertul are un scop caritabil – strângerea de fonduri pentru dotarea cabinetului de audiologie al spitalului de copii „M.S. Curie” – „Budimex” București. Deși este cel mai mare spital de copii din România, instituția nu a avut până acum posibilitatea testării auzului la copilul mic și la nou-născut. Dotarea acestui cabinet va facilita accesul la un diagnostic și o intervenție timpurie, esențiale pentru recuperarea în cazul copiilor cu deficiențe de auz.

„Darul Sunetului” este o organizație non-guvernamentală, non-profit și cu beneficiu public, ce are ca scop reprezentarea intereselor tuturor persoanelor cu deficiențe de auz din România. Obiectivul principal este îmbunătățirea situației persoanelor deficiente de auz, prin sprijinirea integrării sociale și profesionale. (de aici)256


0 Comments

Spune ceva...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.