Dacă rezonezi cu principiile și valorile noastre, și tu te poți implica, indiferent cine ai fi. Pentru a te ajuta să materializezi această intenție, îți explicăm mai jos cele mai importante moduri prin care o poți face.

Donează!

Dacă dorești să sprijini activitatea noastră printr-o donație, ca persoană fizică, o poți face prin depunere de numerar, transfer bancar sau mandat poștal într-unul din conturile noastre…

  • RON – RO07 RZBR 0000 0600 1482 5359
  • EUR – RO26 RZBR 0000 0600 1975 6691

deschise la Raiffeisen Bank București, titular: Asociația „Darul Sunetului”, Cod fiscal 29534732

… sau cu cardul, prin PayPal; click pe logo-ul de mai jos (NOU! În ecranul următor puteți seta donații recurente – lunare):

Sponsorizează!

Dacă reprezinți o persoană juridică, poți face o sponsorizare deductibilă din impozitul pe profit, conform legii. Deci, nu te costă nimic și, în plus, vei avea mulțumirea că o parte din eforturile tale sunt valorificate în comunitate, prin noi.

Iată cine sunt sponsorii noștri actuali.

Redirecționează 2% din impozit!

Dacă realizezi venituri în România, anual, între 1 ianuarie și 25 mai poți opta pentru redirecționarea către noi a unei cote de 2% din impozitul pe venit, plătit în anul fiscal precedent.

  • Dacă ești salariat, descarcă formularul 230, „Cerere privind destinația sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual” (e gata completat cu datele noastre!) Adaugă doar datele tale și trimite-l/depune-l la Administrația Finanțelor Publice SAU trimite-ni-l nouă, scanat, prin email și îl depunem noi.
  • Dacă ai obținut și alte venituri, pe lângă salariu, completează datele de mai sus (denumire, cod fiscal, cont bancar) în Declarația 200, „Declarație privind veniturile realizate din România”, pe care ai obligația să o depui.

Adresele sediilor teritoriale ale Administrațiilor Finanțelor Publice le găsești pe website-ul www.anaf.ro.

Aderă!

Pot deveni membri părinții de copii hipoacuzici, dar și orice persoană dorește să sprijine activitatea asociației. Dacă vrei să devii membru în „Darul Sunetului”, te rugăm să ne contactezi.

Pune un baner pe website-ul tău!

02

logoDS500