Implică-te!

Dacă rezonezi cu principiile și valorile noastre, și tu te poți implica, indiferent cine ai fi. Pentru a te ajuta să materializezi această intenție, îți explicăm mai jos cele mai importante moduri prin care o poți face.

DONAȚII. Dacă dorești să sprijini activitatea noastră printr-o donație, ca persoană fizică, o poți face prin depunere de numerar, transfer bancar sau mandat poștal într-unul din conturile noastre:

  • RON – RO07 RZBR 0000 0600 1482 5359
  • EUR – RO55 RZBR 0000 0600 1482 5368

deschise la Raiffeisen Bank București, titular: Asociația „Darul Sunetului”, Cod fiscal 29534732

SPONSORIZĂRI. Dacă reprezinți o persoană juridică, poți face o sponsorizare deductibilă din impozitul pe profit, conform legii. Deci, nu te costă nimic și, în plus, vei avea mulțumirea că o parte din eforturile tale sunt valorificate în comunitate, prin noi.

REDIRECȚIONEAZĂ 2% DIN IMPOZIT. Dacă realizezi venituri în România, anual, între 1 ianuarie și 15 mai poți opta pentru redirecționarea către noi a unei cote de 2% din impozitul pe venit, plătit în anul fiscal precedent.

  • Dacă ești salariat, descarcă formularul 230, „Cerere privind destinația sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual” (e gata completat cu datele noastre!) Adaugă doar datele tale și trimite-l/depune-l la Administrația Finanțelor Publice.
  • Dacă ai obținut și alte venituri, pe lângă salariu, completează datele de mai sus în formularul 200, „Declarație privind veniturile realizate din România”, pe care oricum ai obligația să îl depui.

Adresele sediilor teritoriale ale Administrațiilor Finanțelor Publice le găsești pe website-ul www.anaf.ro.

4. PUNE UN BANER LA TINE PE WEBSITE.

02

logoDS500

5. ADERĂ LA ASOCIAȚIE. Conform statutului, pot deveni membri părinții de copii hipoacuzici, dar și orice persoană care dorește să sprijine activitatea asociației.

Dacă dorești să aderi la „Darul Sunetului”, descarcă și completează formularul de mai jos, după care te rugăm să ne contactezi.